De nieuwe Stephen King-film 'Salem's Lot' onthult zijn eerste beelden

De nieuwe Stephen King-film 'Salem's Lot' onthult zijn eerste beelden

De film wordt geproduceerd door niemand minder dan horror-icoon James Wan.

De eerste beelden zijn verschenen van Salem's Lot, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Stephen King. De film verschijnt in oktober op HBO Max.

Een paar weken geleden kwamen er al eerste foto's uit van de film. Salem's Lot is de derde adaptatie van het boek, na twee miniseries uit 1979 en 2004. Deze wordt geproduceerd door horror-icoon James Wan (The Conjuring).

Verhaal
Ben Mears is een man die terugkeert naar zijn jeugdthuis Jerusalem's Lot. Hij zoekt inspiratie voor zijn nieuwe boek. Maar eenmaal daar komt hij erachter dat zijn thuisstadje bedreigd wordt door een vampier.

King zelf uitte zijn goedkeuring van de adaptatie eind vorig jaar op X (voorheen Twitter). Toen schreef dat hij dat er "verschillen met het boek [zijn] waar ik het niet mee eens ben, maar over het algemeen [is de film] er trouw aan."

Cast & crew
Salem's Lot wordt geschreven en geregisseerd door Gary Dauberman (Annabelle Comes Home). De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Lewis Pullman, John Benjamin Hickey, Makenzie Leigh, Alfre Woodard en Jordan Preston Carter.



NieuwsFilm