Creepy eerste foto's uit 'Salem's Lot', de nieuwe grote Stephen King-film

Creepy eerste foto's uit 'Salem's Lot', de nieuwe grote Stephen King-film

De film Salem's Lot moest op het witte doek verschijnen, maar debuteert nu waarschijnlijk op HBO Max.

Het is nog steeds een beetje onduidelijk wat Warner Bros. met de film Salem's Lot wil gaan doen. Komt de film direct uit op HBO Max of verschijnt de film toch nog in de bioscoop? Voorlopig lijkt de aanpak per land te verschillen, met in Nederland vermoedelijk een streamingrelease op HBO Max.

De Stephen King-boekverfilming Salem's Lot van regisseur Gary Dauberman werd in 2021 en 2022 opgenomen en de film was toen nog gepland als bioscooprelease. Later werd de film gepland voor een streamingrelease op HBO Max. Op dit moment staat de film alleen gepland voor een bioscooprelease op 11 oktober in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De verschijningsdatum op HBO Max is nog niet bekend.

Salem's Lot
Het boek van King verscheen in 1975, en in 1979 verscheen er al verfilming, oorspronkelijk als een tweedelige miniserie. In 1987 was er het vervolg A Return to Salem's Lot.

De nieuwe Salem's Lot is geregisseerd door Dauberman, bekend van Annabelle Comes Home en er zijn rollen voor onder andere Lewis Pullman, Makenzie Leigh, Bill Camp, Pilou Asbæk, Alfre Woodard en William Sadler. Een van de producenten is James Wan.

Eerste foto's
Op Vanity Fair is nu een flinke reeks eerste foto's uit Salem's Lot verschenen. Via onderstaande post of deze link zie je alle foto's. De trailer laat niet lang meer op zich wachten.


Het verhaal gaat over Ben Mears, een schrijver die terugkeert naar zijn ouderlijk huis in Jerusalem's Lot. Hij is op zoek naar inspiratie, maar hij ontdekt dat zijn geboortestad wordt belaagd door een vampier. Ben besluit om samen met een groepje bewoners de vampier te bestrijden.

Ook interessant
Veel Stephen King-films zijn geweldig, maar deze grote King-verfilming uit 2017 bleek een draak van een film
Stephen King is een van de bekendste schrijvers van de wereld. Hij schreef meerdere boeken die vervolgens succesvol zijn verfilmd. Denk bijvoorbeeld aan... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair