Liev Schreiber weigerde een rol in 'Deadpool & Wolverine': "een hoop werk"

Liev Schreiber weigerde een rol in 'Deadpool & Wolverine': "een hoop werk"

Ondanks geruchten dat hij zijn rol als Victor Creed uit 'X-Men Origins: Wolverine' opnieuw zou vertolken in Deadpool and Wolverine, was Liev Schreiber nergens te bekennen.

Voordat we Deadpool & Wolverine in de bioscoop konden aanschouwen, gingen er geruchten rond dat er een X-Men Origins: Wolverine-acteur zou terugkeren voor de nieuwe superheldenfilm.

Door verschillende bronnen werd gespeculeerd dat Liev Schreiber als Victor Creed, alias Sabretooth, zou verschijnen in Shawn Levy's nieuwste Deadpool-film.

Langs de zijlijn zitten
Maar tot de teleurstelling van fans ging de terugkeer van de acteur niet door. Tijdens een interview met Collider vertelde Schreiber waarom.

"Eerlijk gezegd is het een hoop werk om je lichaam zover te krijgen. Ik zag Hugh [Jackman] trainen en dacht: 'Ik vind het prima om langs de zijlijn te zitten.'"

Waardering
Ook vertelde de acteur hoe "verbazingwekkend" hij het vond dat "mensen denken aan iets wat je hebt gedaan en het zo waarderen dat ze willen dat je het nog een keer doet."



"Ik was zo verrast dat we zoveel fans hadden en ik was zo verrast dat mensen campagne voerden om mij in de nieuwe Deadpool-film te krijgen," aldus Schreiber.

Wel andere helden en slechterikken
Hoewel we geen Schreiber als Sabretooth te zien kregen keerden Ryan Reynolds, Hugh Jackman Morena Baccarin, Leslie Uggams, Rob Delaney, Brianna Hildebrand en Shioli Kutsuna wel terug als hun personages in Deadpool & Wolverine.

Naast de hierboven genoemde cast spelen nieuwkomers Emma Corrin en Matthew Macfayden, de kwaardaardige Cassandra Nova en Mr. Paradox.

NieuwsFilm

meest populair