Unieke en uiterst prijzige 18+ LEGO-set is binnenkort verkrijgbaar

Unieke en uiterst prijzige 18+ LEGO-set is binnenkort verkrijgbaar

De film Piece by Piece krijgt minimaal een unieke en must have set.

Na de succesvolle The LEGO Movie uit 2014 verschenen er drie vergelijkbare films. Het succes van de eerste film werd echter niet meer geëvenaard en na The LEGO Movie 2: The Second Part ging de stekker uit de reeks.

Dit jaar verschijnt een heel ander soort film, namelijk een biografische docufilm over de Amerikaanse muzikant Pharrell Williams (Sing 2, The Grinch). Die LEGO-film heet Piece by Piece en verschijnt in november in de Nederlandse bioscopen.

Unieke LEGO-set
Een paar maanden geleden verscheen de eerste trailer voor Piece by Piece en die hintte al naar de komst van enkele creatieve LEGO-set. De eerste is nu aangekondigd en kan toch zeker uniek genoemd worden.

LEGO-set Over the Moon with Pharrell Williams met nummer 10391 bestaat uit een 966 stenen en er worden ook nog eens 51 verschillende hoofdjes meegeleverd, inclusief die van Pharrell Williams en Helen Williams, om uit te kiezen: voor elk wat wils.

Spaceshuttle
De eyecatcher is een spaceshuttle met een kleurrijke straal als displaystandaard. De set is duidelijk bedoeld voor volwassenen. Wil je meer over de set weten? Je vindt de details op de website van LEGO.


Prijzig in de set wel. Voor de bijna duizend stenen geldt een adviesprijs van bijna 110 euro. Vanaf 11 november kijk je Piece by Piece in de Nederlandse bioscopen en de de trailer hebben we uiteraard ook voor je.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films.

Ook interessant
LEGO komt met unieke 18+ Collectors Edition die 'Harry Potter'-fans omver blaast
Naast de vele sets van Star Wars en Marvel blijft LEGO ook maar nieuwe sets lanceren die zijn gebaseerd op de Harry Potter-films en boeken. Online zijn nu de eerste foto's.. [Lees verder]



NieuwsFilm

meest populair