Eerste foto's uit 'Eden' met Sydney Sweeney en Ana de Armas

Eerste foto's uit 'Eden' met Sydney Sweeney en Ana de Armas

De survivalthriller is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over drie verschillende groepen Europese kolonisten die proberen te leven op het eiland Floreana op de Galapagoseilanden.

Vanity Fair heeft de eerste beelden van Sydney Sweeney en Ana de Armas in survivalthriller Eden online geplaatst.

De film, geregisseerd door Ron Howard, zal dit weekend tijdens het Toronto Filmfestival debuteren en de foto's dienen alvast als goede promotie.

Verschillende persoonlijkheden
Op de foto's zien we Sweeney in een bescheiden jurk in gesprek met Daniel Brühl en haar regisseur. De Armas zit er allesbehalve bescheiden bij.

Met haar The Great Gatsby-achtige look staat ze uitgedost haar mede-eilanders toe te spreken en op een andere foto wordt ze als een soort guru door Felix Kammerer en Toby Wallace op handen (en schouders) gedragen.

Gebruind
Ook zien we gebruinde castleden Jude Law en Vanessa Kirby als Dr. Friedrich Ritter en zijn vrouw Dora voor het eerst in hun eilandkleding.




De excentrieke cast van personages volgt Sweeney als een Duitse huisvrouw die met haar man (Brühl) vertrekt naar wat zij dachten dat een onbewoond eiland was in de Galápagos.

Toch niet onbewoond
Ze realiseren zich dan dat een Duitse filosoof en zijn vrouw er eerst waren. Voor je het weet, besluit de Armas' personage "Baroness" Eloise Bosquet de Wagner Wehrhorn ook haar intrek op het eiland te maken.

NieuwsFilm

meest populair