Ana de Armas en Jude Law moeten vechten voor hun leven in 'Origin of Species'

Ana de Armas en Jude Law moeten vechten voor hun leven in 'Origin of Species'

In Ron Howards nieuwste thriller gaan ze op zoek naar de diepere betekenissen van het leven.

Ron Howard zal de film Origin of Species regisseren, zo meldt Deadline. De film heeft een indrukwekkende cast weten te strikken bestaande uit Ana de Armas (Knives Out), Jude Law (Sherlock Holmes), Alicia Vikander (The Danish Girl) en Daniel Brühl (Rush).

Topregisseur Ron Howard maakte onlangs nog de goed ontvangen film Thirteen Lives, over de redding van 13 jongens uit een Thaise grot. In het verleden scoorde hij hoge ogen met films als Apollo 13, A Beautful Mind en Rush.

Het verhaal
Het script voor Origin of Species is geschreven door Noah Pink (Tetris). De film vertelt een duister komisch verhaal waarin een groep excentrieke personages de beschaving verlaat voor de Galapagoseilanden. Daar worden ze geconfronteerd met moord en moeten ze strijden voor hun leven.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Charles Darwin, duikt de film ook in de diepgaande ideeën van evolutie en natuurlijke selectie. De personages zullen ook antwoorden zoeken op de prangende vraag: "Wat is de zin van het leven?"

Release
De planning is om deze herfst te beginnen met filmen in Queensland, Australië. Wanneer de film precies uitkomt, is op dit moment nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair