Hoe gaat het nu eigenlijk met Chloë Grace Moretz, de geliefde actrice uit 'Kick-Ass'?

Hoe gaat het nu eigenlijk met Chloë Grace Moretz, de geliefde actrice uit 'Kick-Ass'?

Chloë Grace Moretz is bekend om haar veelzijdige rollen en blijft actief in film en televisie.

In 2010 blies actrice Chloë Grace Moretz filmkijkers omver met haar vertolking van Hit-Girl in de actiefilm Kick-Ass. Sindsdien leek de Amerikaanse actrice de rollen voor het uitkiezen te hebben, maar hoe gaat het nu met haar?

Actrice Chloë Grace Moretz is vooral bekend om Kick-Ass en de daaropvolgende sequel Kick-Ass 2, waarin ze samen met acteur Aaron Taylor-Johnson de hoofdrollen vertolkten. Toch heeft de actrice door de jaren heen meerdere acteerprestaties neergezet.

Veelzijdig
De afgelopen jaren heeft Grace Moretz een enorme veelzijdigheid getoond op het grote witte doek. Ze speelde onder andere een vampier in de film Let Me In van The Batman-regisseur Matt Reeves en een celliste in de film If I Stay.

Ook speelde de actrice in Neighbors 2: Sorority Rising samen met Zac Efron en Seth Rogen. Toch besloot de actrice in 2016 aan de rem te trekken van haar hardlopende carrière, waardoor ze zichzelf onttrok uit meerdere grote Hollywoodfilms zoals The Little Mermaid.

Carrière
In 2016 gaf Chloë Grace Moretz aan te veel rollen te hebben aangenomen, waardoor haar carrière te snel ging en ze niet meer kon genieten van haar werk. Ze besloot geen pauze te nemen, maar wilde selectiever zijn in haar filmkeuzes.



Van 2010 tot 2016 speelde de actrice in maar liefst vierentwintig films, vanaf 2016 tot op heden zijn dat er 'maar' twaalf. Ook heeft Grace Moretz de afgelopen jaren meerdere malen haar stem verleent aan animatiefilms, zoals The Addams Family en Nimona.

Heden
Hoewel Chloë Grace Moretz het werk op een lager pitje heeft gezet de afgelopen jaren, lijkt de actrice wel hard aan de weg te timmeren. Volgens IMDb is de actrice momenteel bezig met maar liefst vier films en een televisieserie.



De toekomst van de actrice oogt interessant, ze heeft daarnaast ook bewezen dat ze keuzes durft te maken voor de ontwikkeling van haar carrière en persoonlijke groei. Mocht je zelf weer eens Kick-Ass willen kijken, dan kan dat via Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair