Verrassing en twijfel bij fans: is dit werkelijk het ontwerp van de nieuwe 'Wolf Man'?

Verrassing en twijfel bij fans: is dit werkelijk het ontwerp van de nieuwe 'Wolf Man'?

Fans zijn verre van overtuigd, maar dit is misschien nog niet het definitieve ontwerp.

Blumhouse Studios heeft de laatste jaren de nodige overtuigende monsterfilms geleverd. Zo wist regisseur Leigh Whanell hoge ogen te gooien met The Invisible Man. Als beloning mocht hij Wolf Man voor zijn rekening nemen, maar is dit hoe het monster eruit komt te zien?

Wolf Man is afkomstig van Universal Studios en is nu opgedoken in het pretpark van de studio voor de Halloween Horror Nights. Er zijn nu dan ook kiekjes van de weerwolf verschenen, maar op sociale media wordt dit kostuum met de grond gelijk gemaakt.

Reacties
De weerwolf ziet er namelijk uit als een behaarde, oude man met grote klauwen als handen. Het is niet erg indrukwekkend, zoals blijkt uit de reacties: "Wie is verantwoordelijk voor dit ontwerp? Zo ziet Wolf Man er dus echt niet uit".

Daar bleef het niet bij. Zo is er ook te vinden: "Denk Blumhouse echt dat een weerwolf er zo uitziet?". Sommigen suggereren dat het kostuum wellicht een tussenfase in de transformatie is, of dat dit ontwerp helemaal niet in de film zal voorkomen.

Afwachten
We zullen in ieder geval nog even moeten afwachten of dit nu wel of niet het officiële ontwerp is van de Wolf Man die we terug gaan zien in de film. De blockbuster zal vanaf eind januari 2025 in de Nederlandse bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair