Nieuwe tegenslag voor 'The Old Guard 2' met Charlize Theron

Nieuwe tegenslag voor 'The Old Guard 2' met Charlize Theron

Nog even wachten op de blockbuster met o.a. Henry Golding, Uma Thurman en Matthias Schoenaerts.

Charlize Theron had in 2020 een grote hit te pakken met The Old Guard. Hoewel de blockbuster niet overal geweldige punten scoort, werd deze wel enorm veel bekeken op Netflix. De streamingdienst kondigde dan ook al snel een vervolg aan, maar hier moeten we toch nog even op wachten.

Opvallend is dat de opnames van het vervolg al in 2022 afgerond waren. Helaas was niet iedereen tevreden met het eindresultaat, waardoor de sequel flink vertraging opliep. Ook nu moeten er nog reshoots plaatsvinden.

Lang wachten
Volgens meerdere bronnen zullen volgende maand twee weken reshoots gemaakt worden voor The Old Guard 2. Dit betekent dat we dus hoogstwaarschijnlijk nog zullen moeten wachten tot en met 2025 voordat we eindelijk het vervolg te zien krijgen.

Het is wel goed om te weten dat er nog aan het project gewerkt wordt, want dit was ook nog niet helemaal duidelijk. De streaminggigant gelooft echter wel nog in de blockbuster. De met een Oscar bekroonde Theron liet zich eerder nog uit over de vertraging.

Uitleg
Zo zei de actrice: "Netflix heeft het nodige meegemaakt, met de pandemie en de Hollywood-stakingen. We bleven uiteindelijk in een soort van limbo hangen en dit duurde langer dan gehoopt. We gaan er nu eindelijk mee verder en ik kan niet wachten om dit met jullie te delen!"




NieuwsFilm

meest populair