Nicole Kidman durft haar nieuwe film niet te kijken: "Bang dat deze te erotisch is"

Nicole Kidman durft haar nieuwe film niet te kijken: "Bang dat deze te erotisch is"

De nieuwe film 'Babygirl' van Halina Reijn en Nicole Kidman is zeer intens erotisch.

Babygirl, de nieuwe film van Nicole Kidman, Antonio Banderas en Harris Dickinson, ging in première bij het filmfestival in Venetië en kijkers zijn wild enthousiast.

De film is zo kinky en erotisch dat het eigenlijk alleen door een Hollandse regisseur gemaakt kan zijn. En dat klopt. Halina Reijn regisseerde de lange, hete scènes. De 48-jarige Nederlandse filmmaker leverde al eerder Instinct en Bodies Bodies Bodies. Ook deze films werden goed ontvangen.

Te erotische film
De film is alleen zo broeierig, dat Nicole Kidman hier aan Vanity Fair vertelde dat zij de film niet met publiek durfde te zien. Ze zei: "Ik heb wel eerder blote en confronterende films gemaakt, maar niet zoals in deze film. Ik ben bang dat deze te erotisch is."

De 57-jarige ster vervolgde: "Iets in mij zegt dat dit gemaakt is voor het grote scherm en gezien moet worden, maar een ander deel zegt dat dit te hooggespannen is. Ik denk niet dat ik zo dapper ben. Zoiets maak je voor jezelf en verstop je in huis, omdat anderen het niet mogen zien."

Verleid tot meer
Ook zei ze: "Ik voelde me erg bloot op de filmset en moest mij afschermen en afvragen wat ik deed en hoe ver ik ging. Ik was versleten en wilde dan niet meer aangeraakt worden. Maar met de hulp van intimiteitscoördinatoren werd ik verleid tot meer."




NieuwsFilm

meest populair