Moet je blijven zitten tijdens de aftiteling van 'Beetlejuice Beetlejuice' voor een bonusscène?

Moet je blijven zitten tijdens de aftiteling van 'Beetlejuice Beetlejuice' voor een bonusscène?

Als je geen zin hebt om tot het einde te blijven zitten hoeft dat ook niet.

De laatste tijd is er veel te doen over Beetlejuice Beetlejuice. Michael Keaton en Tim Burton besloten meer dan 30 jaar later voor een vervolg te gaan. We hebben hier dus lang op moeten wachten, maar moet je ook iets langer in de bioscoopzaal blijven voor een extra scène?

Keaton en Burton zijn opnieuw van de partij, maar ook Winona Ryder duikt op in de sequel. De actrice legde recentelijk nog uit waarom we meerdere decennia hebben moeten wachten op het vervolg, dat tot nu toe uitstekend wordt onthaald.

Verhaal
Na een onverwachte tragedie in de familie keren drie generaties van de familie Deetz terug naar Winter River. Lydia is nog steeds getraumatiseerd door Betelgeuze en haar leven wordt compleet op zijn kop gezet.

Haar opstandige tienerdochter Astrid vindt op zolder namelijk de mysterieuze maquette van het stadje en opent hiermee per ongeluk het portaal naar het hiernamaals. Wanneer dit verhaal is gedaan, hoef je echter niet te blijven zitten.

Niks extra
Burton heeft namelijk geen post-credits scène aan zijn blockbuster toegevoegd. Wel liet de regisseur weten dat hij misschien wel interesse heeft in een derde Beetlejuice-film, maar dat hij eerst even hiervan wil genieten.



NieuwsFilm

meest populair