Winona Ryder legt uit waarom 'Beetlejuice Beetlejuice' 36 jaar op zich liet wachten

Winona Ryder legt uit waarom 'Beetlejuice Beetlejuice' 36 jaar op zich liet wachten

Een simpele reden: ze moesten 'wachten' op de geboorte van Jenna Ortega.

We hebben een behoorlijk lange tijd moeten wachten op het Beetlejuice-vervolg. Beetlejuice Beetlejuice komt namelijk maar liefst 36 jaar later dan het origineel uit. Winona Ryder laat zich hier nu over uit.

De actrice was zowel in het origineel als het vervolg te zien. Net zoals de nodige fans hoopte zij lange tijd dat het zou komen van een vervolg, maar er waren ook momenten dat zij dacht dat het er niet meer van zou komen. Nu is het echter in haar ogen hét perfecte moment.

Eindelijk
Zo begint Ryder, eveneens bekend van Stranger Things: "Ik zal niet ontkennen dat er momenten waren dat ik dacht dat het er nooit meer van zou komen. Uiteindelijk begreep ik waarom het zo lang duurde: we moesten gewoon op Jenna wachten om geboren te worden".

"Zij past perfect in het 'Beetlejuice'-universum. Zij was gewoon het ontbrekende puzzelstukje. Maar alle nieuwkomers zijn geweldig. Ik bedoel, kijk naar Justin Theroux, Willem Dafoe en Monica Bellucci. Het is echt een cast waarvan je alleen maar kan dromen".

Droom
Ryder vervolgt: "Het is voor mij ook echt een droom die uitkomt. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk van elk moment te genieten. Het was zo speciaal, om na zo een lange tijd terug te mogen keren voor een nieuw avontuur. Het was geweldig".




NieuwsFilm