Duistere scifi-film op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Duistere scifi-film op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De dystopische film The Darkest Minds staat nu op Netflix en hoog in de top 10.

Er staat weer een relatief recente bioscoopfilm in de Netflix Top 10 met de scifi-film The Darkest Minds uit 2018. Verwacht overigens geen enorm goed ontvangen film. De dystopische film was zelfs een lichte tegenvaller.

The Darkest Minds is geregisseerd door Jennifer Yuh Nelson en wordt door Netflix omschreven met woorden als "Duister, Dystopisch" en "Cyberpunk". De hoofdrollen worden vertolkt door Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Mandy Moore en Gwendoline Christie.

Gemengd ontvangen
De critici waren duidelijk kritischer dan het publiek. De Tomatometer staat op 15 procent, maar de Popcornmeter scoort veel sterker met 71 procent. De kans bestaat dus dat je de film helemaal niks vindt, of juist vermakelijk.

"The Darkest Minds doet weinig om zich te onderscheiden in een druk speelveld van Young Adult-verfilmingen, waardoor alle kijkers, behalve de minst veeleisende, een dystopische déjà vu krijgen," luidt de critics consensus.

Nu op Netflix
Wil je The Darkest Minds graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Als de regering kinderen met oncontroleerbare gaven gevangen zet, komt een groep tieners met superkrachten in opstand tegen hun onderdrukkers om vrij te komen.

Ook interessant
Psychologische en spannende horrorfilm van Netflix heeft kijkers in zijn greep
Netflix heeft enkele dagen geleden een nieuwe eigen horrorfilm online... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair