Johnny Depp aan de zuip: "Nu weet ik waarom alle rum weg is"

Johnny Depp aan de zuip: "Nu weet ik waarom alle rum weg is"

Johnny Depp transformeert moeiteloos in Captain Sparrow in een grappige Instagram-video vanuit de Bahama's.

Johnny Depp lijkt veel op zijn personage Captain Sparrow uit Pirates of the Caribbean - en het is grappig hoe die maffe, dronken piraat omhoog plopt als het de acteur uitkomt.

In een video op Instagram is Johnny Depp te zien. Hij is op de Bahama's en proeft een rum punch. Als de barman vraagt waar die 'bloody rum' is, antwoordt Johnny meteen als zijn alter ego Captain Sparrow met: "Ik weet waarom alle rum weg zal zijn."

Compliment voor de rum
Het is een compliment voor de maker, want Johnny Depp bedoelt dat de cocktail zo lekker is, dat hij alles op zal zuipen. Zijn bekende piraat leeft immers alleen voor rum en goud. Bij de reacties op het fanaccount Iowa Depp Fan vinden mensen het geweldig dat Johnny zo gemakkelijk schakelt naar de beroemde piraat.

Ook zien ze dat hij zijn tanden weer heeft laten repareren en een nieuwe tattoo heeft op zijn borstkas. Een ander schrijft dat het geweldig is om te zien dat Johnny weer zijn leven oppakt. Hij verdient een mooi leven met zijn vriendelijke karakter.

Vaak piraat geweest
En alhoewel het jammer is dat Disney Studios niet meer een nieuwe piratenfilm met Johnny maken zal: Captain Sparrow is in vijf Pirates of the Caribbean-films te zien.




NieuwsFilm

meest populair