Salma Hayek is 58 geworden en ziet er nog steeds ongelofelijk goed uit

Salma Hayek is 58 geworden en ziet er nog steeds ongelofelijk goed uit

Het lijkt erop dat de prachtige actrice de bron van de eeuwige jeugd heeft ontdekt.

Salma Hayek is al decennialang een grote naam in de filmwereld. Wanneer de Mexicaans-Amerikaanse ster eens even niet acteert, zorgt ze er echter zeker voor dat we haar niet vergeten. Dat is nu weer eens het geval.

Hayek, o.a. bekend van haar doorbrakrol in Desperado en haar glansrol in Frida, waarvoor ze zelfs een Oscarnominatie kreeg, is namelijk behoorlijk actief op Instagram. Hier heeft zij maar liefst bijna 29 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op (spannende) kiekjes.

Verjaardag
Ook nu heeft de actrice wat te vieren. Ze is namelijk net 58 jaar geworden, maar op de foto's ziet Hayek er heel wat jonger uit. Zij deelde een hele reeks bikini en badpak-foto's, waar ze op een boot poseert voor haar volgers.

Zo staat er de volgende tekst bij de foto's: "Een paar bikini kiekjes, om mezelf een gelukkige 58ste verjaardag te wensen! P.S. Dit zijn trouwens geen oude foto's". Binnen nog geen 24 uur had Hayek al meer dan een miljoen likes.

Eeuwige jeugd
De reacties op de foto's zijn dan ook zeer positief. Zo zijn er opmerkingen naast de kiekjes te vinden als: "Deze vrouw blijft er gewoon altijd goed uitzien. De GOAT van de schoonheid!" of "Niemand op 58-jarige leeftijd heeft er ooit beter uitgezien". Oordeel zelf hier.




NieuwsFilm

meest populair