Amy Adams laat haar tanden zien in de bizarre officiële trailer van 'Nightbitch'

Amy Adams laat haar tanden zien in de bizarre officiële trailer van 'Nightbitch'

Een vrouw onderbreekt haar carrière om huisvrouw te worden, maar al snel neemt haar huiselijke leven een surrealistische wending

Het moederschap verandert je, merkt Amy Adams' personage in de door Searchlight Pictures uitgebrachte officiële trailer van Nightbitch.

De dramatische komediehorrorfilm, geschreven en geregisseerd door Marielle Heller, is gebaseerd op een roman van Rachel Yoder en vertelt het verhaal van een moeder met zeer dominante oerinstincten.

Frustratie
"Een moeder omarmt de wilde kracht die diepgeworteld is in het moederschap, nadat ze in de thuisblijfroutine van het opvoeden van een peuter wordt gegooid," aldus de synopsis.

In de trailer zien we dat de vrouw steeds gefrustreerder raakt met haar leven en haar moederinstincten zich beginnen te manifesteren in de vorm van een hond.

Beestachtig gedrag
Adams' personage krijgt hoektanden, eet hondenvoer, blaft en wordt hariger. "Ik ben een vrouw, ik ben een beest, ik ben 'nightbitch,'" concludeert de moeder in de trailer.



De hoofdrollen worden vertolkt door Adams, Scoot McNairy, Zoë Chao, Mary Holland, Kerry O'Mallay, Ella Thomas, Archana Rajan, Jessica Harper, en meer.

In de bioscoop
Nightbitch gaat op 6 december in première in de bioscoop bij Searchlight in de Verenigde Staten. Het is nog onbekend waar en wanneer de film te zien is in Nederland.

NieuwsFilm

meest populair