Eerste foto van Amy Adams in de merkwaardige film 'Nightbitch'

Eerste foto van Amy Adams in de merkwaardige film 'Nightbitch'

De geliefde actrice verandert in deze film langzaam maar zeker in een... hond?

Amy Adams is een van de beste actrices die er in Hollywood rondloopt (al heeft ze nog steeds geen Oscar gewonnen), dus het is niet zo heel gek dat de nodige filmfanaten uitkijken naar haar nieuwste project, Nightbitch. Hier is nu de eerste foto van opgedoken.

Adams tekende afgelopen zomer voor de hoofdrol in deze aanstaande horrorkomedie, dat een verfilming is van Rachel Yoders gelijknamige boek, dat sterk werd onthaald. Adams kruipt in de huid van een vrouw die denkt dat ze langzaam maar zeker in een hond aan het veranderen is.

Verhaal
Net zoals het boek zal de film zich focussen op deze vrouw die bekend staat als 'Nightbitch'. Deze jonge moeder begint haar identiteit en menselijkheid te verliezen, nadat ze vreemde transformaties begint te ervaren.

Deze leiden haar naar een duister en surrealistisch pad. Zij is ervan overtuigd dat ze langzaam maar zeker in een hond verandert. Is ze volledig de weg kwijt of is er echt meer aan de gaande? Regisseuse Marielle Heller, o.a. bekend van Can You Ever Forgive Me?, kan niet wachten om haar film te delen met de wereld.

Reactie
Zo zegt Heller: "Toen ik de eerste keer het boek las blies me dit echt omver. Om dit te mogen verfilmen met Amy is fantastisch. Ik vind het een hele eer om dit verhaal om te toveren tot een film. Het is een droom die uitkomt". Bekijk de eerste kiekjes van Adams hieronder.



NieuwsFilm

meest populair