Sylvester Stallone onthult eerste details van de 'Rocky'-prequel

Sylvester Stallone onthult eerste details van de 'Rocky'-prequel

Sylvester Stallone werkt aan een prequel van Rocky over de jonge bokser Rocky Balboa.

Sylvester Stallone is momenteel bezig met de ontwikkeling van een Rocky-prequel. Hoewel hij eerder aangegaf niet in een prequelfilm van zijn geliefde serie te geloven, is hij nu toch volledig aan boord.

De nieuwe film vindt plaats voor de iconische Rocky-film uit 1976. In deze film speelde Stallone de hoofdrol van een aan lager wal geraakte bokser uit Philadelphia die de kans van zijn leven kreeg in een bokswedstrijd om het kampioenschap zwaargewicht.

Jonge Rocky
De nieuwe film gaat over de jonge aspirant-bokser Rocky Balboa terwijl hij zijn tienerjaren doorloopt. In een interview vertelt de acteur en schrijver hoe hij tot het verhaal kwam.

"De Rocky-prequel ligt me zeer nauw aan het hart. Ik schreef een paar pagina's en het leek gewoon zichzelf te schrijven."

Disney-klassieker
Volgens Stallone volgen we de jongere versie van zijn personage op 17-jarige leeftijd, naast zijn toekomstige vrouw Adrien die dan 15 jaar is en haar oudere broer Paulie.




Stallone vergelijkt het verhaal met een romantische Disney-klassieker uit de jaren 50: "Het is bijna zoals Lady en de Vagebond, maar dan met echte mensen. Het wordt geweldig."

Creed 4
In totaal zijn er al sinds de klassieker uit 1976 zes Rocky-films gemaakt. Momenteel wordt er gewerkt aan een Creed 4, de spin-off serie van Rambo.



NieuwsFilm

meest populair