Foto's van extreem magere Anya Taylor-Joy uit de Netflix-hit 'The Queen's Gambit'

Foto's van extreem magere Anya Taylor-Joy uit de Netflix-hit 'The Queen's Gambit'

Anya Taylor-Joy schittert als actrice en model, met een opvallend elfachtig uiterlijk.

Anya Taylor-Joy is een harde werker en beleeft hoogtijdagen als veelgevraagde actrice en model. Misschien is zij daarom op het moment extreem mager.

Onlangs plaatste zij een fotoshoot voor het tijdschrift Elle op Instagram. Haar tere, elfachtige voorkomen komt goed naar voren in de outfits van Miss Dior. Ze krijgt veel complimenten van onder meer Maye Musk en Rachel Zegler.

Leuk leventje
De 28-jarige actrice raakte bekend met de Netflix-hit The Queen's Gambit. Nieuwe films van haar zijn The Northman, The Super Mario Bros. Movie en Furiosa: A Mad Max Saga.

Haar social media is een mengelmoes van glamoureuze fotoshoots voor merken, haar werk op de filmsets en haar make-uploze momenten thuis. Zo introduceerde zij laatst haar kleine hondje Bartok The Magnificent.

Grappige verwijzing
Het grappige is dat het hondje vernoemd is naar een karakter uit de animatiefilm Anastasia waarin het hoofdpersonage Anya heet. Te lezen aan de reacties werd de pup haar aangeraden door de dochters van Bruce Willis. Hun moeder Demi Moore heeft namelijk ook een chihuahua.




NieuwsFilm

meest populair