Spannende oorlogsfilm uit 2024 op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Spannende oorlogsfilm uit 2024 op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De film Land of Bad met Russell Crowe en de broers Liam en Luke Hemsworth nu op één in de top 10.

De Netflix Top 10 heeft in een klap een nieuwe nummer één met een spannende oorlogsfilm die dit jaar nog matig presteerde in de bioscoop. Het is Russell Crowe die het gezicht is van de typische streamingfilm Land of Bad.

Land of Bad komt van regisseur William Eubank (Underwater) en Netflix omschrijft de film met woorden als "Explosief, Actiethriller" en "Overleving". Naast dat Crowe een belangrijke rol vertolkt, zie je ook Liam Hemsworth, Luke Hemsworth, Ricky Whittle en Milo Ventimiglia in actie.

Prima ontvangen
Op de Tomatometer staat Land of Bad op een nette 67 procent en de Popcornmeter komt zelfs uit op 94 procent. Eigenlijk is het wel een beetje gek dat de $20 miljoen kostende film slechts $6,5 miljoen ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

"Land of Bad is spannend genoeg om liefhebbers van actiefilms op het puntje van hun stoel te houden, met bonuspunten voor een verrassend emotioneel verhaal en een geweldige Russell Crowe," luidt 'Audience Says' op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Land of Bad graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper een speciale missie op de Filippijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney ingezet om de gegijzelde teamleden op het slagveld terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

Ook interessant
De nieuwste Netflix-thriller wordt nu al "een van de beste films van het jaar" genoemd
De film Rebel Ridge werd al eerder de Rambo van Netflix genoemd en nu zijn ook de eerste reacties... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair