"Proost!" Britt Scholte zit in bad en viert haar eigen feestje

"Proost!" Britt Scholte zit in bad en viert haar eigen feestje

De 27-jarige actrice Britt Scholte heeft het naar haar zin in de badkamer.

Je kent actrice en presentatrice Britt Scholte door haar rol als Anouk in Brugklas en haar rol van Kimberly Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Ondertussen wordt haar naam alleen maar bekender.

Op Instagram wordt de blondine goed gevolgd. Ze heeft namelijk al meer dan een half miljoen fans op de social. Dit weekend zien we van Britt een spectaculaire post vanuit de badkamer.

Proost
Vermoedelijk voor een reportage in een magazine, of mogelijk gewoon voor de lol, zien we Britt op vier zwart-wit foto's. Ze ligt in een badkuip in een badpak en ze geniet van een glas - vermoedelijk mousserende - wijn.

In de foto's tagt ze onder andere fotograaf Noemi Sarpe en stylist Pascalle Swinkels. De tekst bij de foto verklaart ook weinig over de aanleiding van de fotosessie: "Proost" Mogelijk wordt er snel meer bekend over de kiekjes.

Films en series
De in Heiloo geboren Britt zagen we in 2024 in twee films, namelijk Game On en Buenas Chicas en ze heeft een rol in de serie Moedermaffia. Dit jaar zal ze als 'verslaggever Britt' te zien zijn in De Club van Sinterklaas Film: Het Grote Sneeuwavontuur.


Wil je de foto's van Britt Scholte zien? Je kunt deze nu hier op haar Instagram vinden.

Ook interessant
Zinderende beelden van Elizabeth Hurley: "La vie en rose"
De bekende actrice Elizabeth Hurley is al een flink aantal jaar niet zo heel vaak meer te zien in.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair