Nieuwe trailer voor 'Joker: Folie à Deux' belooft spectaculair vervolg op 'Joker' uit 2019

Nieuwe trailer voor 'Joker: Folie à Deux' belooft spectaculair vervolg op 'Joker' uit 2019

Er zijn ook twee nieuwe posters verschenen van hoofdrolspelers Lady Gaga en Joaquin Phoenix.

Er is een korte nieuwe trailer verschenen van Joker: Folie à Deux. De trailer hint naar een spectaculaire vervolgfilm van regisseur Todd Phillips.

De eerste Joker in 2019 was een gigantische hit. De film verdiende wereldwijd meer dan $1 miljard aan de bioscoopkassa's en had tot voor kort het record van best presterende R-rated film ooit.

Verhaal
Mislukte komiek Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) ontmoet de liefde van zijn leven, Harley Quinn (Lady Gaga), terwijl hij opgesloten zit in het Arkham State Hospital. Na zijn vrijlating beginnen de twee aan een gedoemd romantisch avontuur.

De film is deels een musical, al wil Phillips het zelf niet zo noemen. "De meeste muziek is eigenlijk gewoon dialoog," zo verklaart hij. "Arthur heeft gewoon niet de woorden om te zeggen wat hij wil zeggen, dus zingt hij ze."

Trailer
In de nieuwe trailer (zie hieronder) komt Gaga's Quinn prominent in beeld. Fans vragen zich al langer af hoe het personage gaat passen in de wereld van Arthur, en vooral ook hoezeer ze lijkt op de Quinn van Margot Robbie (The Suicide Squad).


Casting director Francine Maisler sprak in ieder geval vol lof over Gaga. Volgens haar zal de actrice het publiek "omverblazen" met haar prestatie. "Ze is er zo goed in."

Posters
Naast de trailer heeft Warner Bros. ook twee posters vrijgegeven, elk van een hoofdpersonage. Bekijk die hieronder. Joker: Folie à Deux verschijnt op donderdag 3 oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair