'Deadpool & Wolverine' verslaat 'Joker': wordt de best presterende R-rated film ooit

'Deadpool & Wolverine' verslaat 'Joker': wordt de best presterende R-rated film ooit

Marvel-baas Kevin Feige reageert in een Instagram-post met een bedankje aan de fans.

Deadpool & Wolverine is officieel de best presterende R-rated film ooit. De Marvel-film stak het vorige record op donderdagavond voorbij.

Dat stond op een opbrengst van 1,079 miljard dollar en behoorde toe aan DC Studios' Joker. Die film heeft het record 5 jaar lang vastgehouden, maar nu staat Deadpool & Wolverine dus op één.

Kevin Feige
Marvel-baas Kevin Feige reageert uitgelaten op het nieuws. In een speciale post op Instagram bedankt hij de fans voor de enorme prestatie.

"Het is fantastisch om te zien dat het publiek net zoveel van deze film houdt als wij allemaal hielden van het maken ervan," zo schrijft hij. "Al die gesprekken waren het waard." Oplettende fans zullen zien dat de post ook inhaakt op een grap uit de film zelf.

Geen drugs
In de film wordt er gegrapt dat Feige het gebruik van drugs ten strengste afkeurt. Deadpool ratelt daarop een lijst van synoniemen voor cocaïne af. In onderstaande Instagram-post wordt die lijst verder aangevuld.



Deadpool & Wolverine heeft op het moment 1,1 miljard dollar opgebracht. Die teller zal blijven stijgen, al krijgt de film dit weekend wel stevige competitie te verduren met de release van Alien: Romulus.

NieuwsFilm