3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Marriage Story (2019)
Regie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Theaterregisseur Charlie en actrice Nicole waren ooit gelukkig getrouwd maar zijn nu in een echtscheiding beland. Om deze enigszins amicaal te laten verlopen, schrijven ze elkaar in opdracht van hun bemiddelaar mooie brieven. Hun scheiding neemt echter een bittere wending wanneer beiden een advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun achtjarige zoontje Henry uit te vechten.



Roma (2018)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Diego Cortina Autrey, Marco Graf, e.a. | Kijk direct
Jaren zeventig. Cleo, een jonge vrouw met Mixteekse roots, werkt als kindermeisje voor een welgesteld gezin met zes kinderen in de buitenwijk Roma. Haar werkzaamheden worden steeds uitdagender door het langzaam scheurende huwelijk van de ouders. Dan neemt ook haar eigen leven een onverwachte wending. Aan Cleo om zich staande zien te houden in deze roerige tijden.



Top Gun: Maverick (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, wordt Maverick gedwongen om andere keuzes te maken. Ook begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



NieuwsFilm

meest populair