Zinderende beelden van Elizabeth Hurley: "La vie en rose"

Zinderende beelden van Elizabeth Hurley: "La vie en rose"

De bekende Britse actrice zit op een jacht en geniet van haar vakantie.

De bekende actrice Elizabeth Hurley is al een flink aantal jaar niet zo heel vaak meer te zien in grote films of series. Ze richt zich vooral op andere activiteiten, zoals het verkopen van haar kledinglijn. Daarnaast is ze dol op vakanties en feestjes.

De ster uit films als Bedazzled (2000) en Austin Powers: International Man of Mystery (1997) en recenter de Marvel-serie Runaways (2019) heeft op Instagram een mooie 3,0 miljoen volgers en haar nieuwste post verzamelde binnen enkele uren vele duizenden vind-ik-leuks.

Luxe leven
Je hoeft maar kort op de Insta van 59-jarige Elizabeth te kijken en je hebt door dat ze een luxe leven leidt. Nu zien we haar op een jacht. Ze komt in de beelden net uit de zee en klimt aan boord om vervolgens het zeewater van zich af te spoelen.

"La vie en rose", vrij vertaald "het rooskleurige leven", typte de actrice erbij. Waar Elizabeth op dit moment verblijft wordt niet helemaal duidelijk, maar de kans is groot dat het ergens is waar de zon volop schijnt.

Nieuwe films
De laatste film waarin de Britse te zien is, heet Strictly Confidential. Veel hoef je er niet van te verwachten, aangezien de erotische thriller niet hoger dan een 2,9 scoort op IMDb.


Als je de beelden van Elizabeth Hurley wil zien, dan kun je deze nu hier op haar Instagram vinden.

Ook interessant
Oogverblindende beelden van Sylvie Meis: "een droom die uitkomt"
De Nederlandse ster Sylvie Meis weet nog altijd te verrassen op Instagram. Ze heeft 1,4 miljoen volgers en zo af en toe komt ze met unieke posts tussen alle reclameboodschappen. Dit keer zien we.. [Lees verder]

NieuwsFilm