De lugubere horrorfilm 'Terrifier 3' verschijnt op deze dag in de bioscoop

De lugubere horrorfilm 'Terrifier 3' verschijnt op deze dag in de bioscoop

'Terrifier 3' komt op het perfecte moment uit in de bioscoop om te griezelen.

De zomer komt op zijn einde en je kan nu al uitkijken naar Halloween, want dan komt de nieuwe horrorfilm Terrifier 3 uit in de bioscoop. Hoewel het uitkomt rond Halloween, speelt de film zich dit keer af tijdens de kerstperiode.

Damien Leone is terug om Terrifier 3 te schrijven en regisseren. Het is een vervolg op Terrifier 2 (2022), die toen een onverwacht succes was. De film heeft Lauren LaVera, Elliott Fullam, David Howard Thornton en Samantha Scaffidi in de hoofdrollen, die hun rollen uit de eerdere films hernemen.

Verhaal
Terrifier 3 draait om Art the Clown (Thornton), die terugkeert om opnieuw een bloedbad aan te richten in de stad Miles County. Na het overleven van Art the Clown's Halloween-bloedbad, proberen Sienna (LaVera) en haar broer Jonathan (Fullam) hun verbrijzelde levens weer op te bouwen.

Met de feestdagen in aantocht proberen ze de kerststemming te omarmen en de gruwelen van het verleden achter zich te laten. Maar net wanneer ze denken dat ze veilig zijn, keert Art the Clown terug, vastbesloten om hun kerstvreugde in een nieuwe nachtmerrie te veranderen. Het feestelijke seizoen ontspoort snel wanneer Art zijn verwrongen vorm van terreur loslaat en bewijst dat geen enkele feestdag veilig is.

Van heldin naar schurk
Terrifier 3 zal Victoria Heyes (Scaffidi), die de enige overlevende is van de eerste film, opnieuw introduceren in een prominentere rol. Zo was ze in de tweede film in een psychisch ziekenhuis en zal ze in deze derde film nog gekker worden. Ze zal volledig veranderen van heldin naar schurk.


Het zal opnieuw een heel enge en lugubere film worden, want zelfs Thornton, die Art the Clown speelt, heeft onthuld dat hij bij de opnames van dit derde deel bijna moest kotsen. De trailer voor de film werd deze week nog uitgebracht en het voorspelt nog enger te zijn dan zijn voorgangers.

In de bioscoop
Het is nog twee maanden wachten op Terrifier 3, die in de Nederlandse bioscopen verschijnt op de perfecte datum, namelijk op donderdag 31 oktober, wat dan de dag is dat we Halloween vieren. Wil je dus dit jaar extra griezelen op Halloween, is dit de perfecte film om te gaan kijken.


Wil je in afwachting van Terrifier 3 de twee andere films zien? Terrifier kan je bekijken op Prime Video en Terrifier 2 kan je huren en kopen op Pathé Thuis en Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair