Art the Clown-acteur moest bijna kotsen tijdens afschuwelijke scène in 'Terrifier 3'

Art the Clown-acteur moest bijna kotsen tijdens afschuwelijke scène in 'Terrifier 3'

David Howard Thornton teaset ook een "erg controversiële" scène waarvan hij denkt het mensen zal choqueren.

Horrorfilms zijn doorgaans niet zo eng om te maken. Acteurs zeggen vaak dat wanneer je op de set staat en ziet hoe alles werkt, de magie er een beetje vanaf is. Maar dat is niet altijd zo.

Acteur David Howard Thornton, bekend als Art the Clown in de Terrifier-films, heeft nu onthuld dat hij bij de opnames van het aankomende derde deel bijna moest kotsen.

Bijna overgeven
"Er is één bepaald ding dat ik moeilijk kan verdragen," aldus Thornton. "Ik wil niet zeggen wat het was, maar ik moest bijna overgeven. Natuurlijk vond iedereen het hysterisch dat ik zo reageerde. Zo van: 'Oh, we hebben hem eindelijk!'"

Thornton teaset ook een scène die volgens hem "erg controversieel" zal zijn. "Mensen zullen verbaasd zijn over de verdorvenheid die we in die scène gaan uithalen."

Release
Terrifier 3 wordt geschreven en geregisseerd door Damien Leone, die ook de andere delen in de reeks heeft gemaakt. De film verschijnt op 31 oktober in de bioscoop.

Ook interessant
Trailer 'Terrifier 3': de afschuwelijke Art the Clown is terug voor meer
Kerst is vroeg dit jaar en het eerste cadeau in de vorm van een teasertrailer hebben fans van Art the Clown... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair