Door 'Blink Twice' weet Zoë Kravitz voortaan wat ze niet moet doen bij een film

Door 'Blink Twice' weet Zoë Kravitz voortaan wat ze niet moet doen bij een film

Zöe Kravitz leerde van haar fouten tijdens het maken van haar regisseursdebuut "Blink Twice".

Zeven jaar was Zöe Kravitz bezig met het ontwikkelen van haar regisseursdebuut Blink Twice. Toch was dat niet lang genoeg: ze maakte inschattingsfouten, maar daar leerde ze van.

Op de eerste filmdag maakte Zoë Kravitz een grote fout waardoor de productie nog verder vertraagd had kunnen worden. Ze vertelde hier aan Entertainment Weekly: "De eerste dag filmen was echt angstaanjagend, want elke scène met meer dan twee mensen is een ramp."

Te groot begin
Ze vervolgde: "De hele cast was bij het zwembad, wat ik terugkijkend niet meer zo zou plannen want het was werkelijk overweldigend. We hadden een lange opname bij het water en dat was een grote manier om te beginnen."

Ze besloot met: "Ik had kunnen beginnen met een kleinere scène, maar de eerste dag blijft het moeilijkst en het engst. En dan duik je erin en houd je je focus en kijk je niet meer om."

Te warme locatie
Ook merkte Zoë dat ze onder zware omstandigheden op locatie aan het filmen waren. Ze zei: "We filmden in de zomer in Mexico. Het was warm, de acteurs hadden het warm, de zon is gekmakend."



Ze zei ook: "Ik herinner me dat ik aan het einde van de dag terug ging naar mijn hotelkamer en me afvroeg waar ik aan was begonnen. Dan gaf Chan mij een peptalk en dat hielp." Zoë Kravitz en Channing Tatum vertellen meer in de YouTube-video van Buzzfeed.

NieuwsFilm