Foto van bijna onherkenbare Chuck Norris (84): hij is nu écht heel oud

Foto van bijna onherkenbare Chuck Norris (84): hij is nu écht heel oud

Chuck Norris blijft actief en vitaal op 84-jarige leeftijd dankzij frisse berglucht en sporten.

Chuck Norris is een voorbeeld voor anderen. De legendarische actieheld is alweer 84 jaar. In plaats van in huis weg te kwijnen, trekt hij naar buiten en blijft hij actief.

De martial arts specialist en acteur uit klassiekers als Walker, Texas Ranger, Lone Wolf McQuad, Mission in Action en Way of the Dragon lijkt niet meer op de donkere, knappe god die hij destijds was. Maar zijn markante - inmiddels witte - baard heeft hij nog.

Domineerde het actiegenre
In de jaren 70, 80 en 90 domineerde Chuck Norris het actie-genre in Hollywood. Daarna was het jarenlang stil tot hij in Expendables 2 te zien. Naar eigen zeggen zou hij zo af en toe weer een filmrol oppakken en dat doet hij met de nieuwe Agent Recon.

Chuck is echt heel oud, maar één ding is zeker: voor zijn leeftijd is hij erg vitaal. De iconische ster plaatst regelmatig iets op zijn Instagram. Zo zei hij laatst dat hij wel 84 jaar oud kan zijn, maar zich 48 voelt. Hij wijt het aan de frisse berglucht en het blijven sporten.

Bij leven legendarisch
In dit Instagram-bericht vertelt hij: "Hier in de bergen van Sierra Nevada is het altijd vredig en ontspannen. Er is niets vergelijkbaars." Bij de reacties beamen volgers op grappige wijze alles wat hij zegt - hij is bij leven immers al legendarisch.




NieuwsFilm