Waanzinnige trailer voor 'Never Let Go' lokt je naar de bioscoop

Waanzinnige trailer voor 'Never Let Go' lokt je naar de bioscoop

Een strijd om te overleven ontketent wanneer één van de jongens de woorden van de filmtitel niet op lijkt te volgen.

"Zijn jullie er klaar voor?" Want de nieuwste trailer van de angstaanjagende Never Let Go van regisseur Alexandre Aja is vandaag online verschenen.

De horrorthriller volgt een moeder, gespeeld door Halle Berry, en haar twee zonen gespeeld door Percy Daggs IV en Anthony B. Jenkins.

Verbonden aan hun schuilplaats
Het hechte gezin wordt al jaren gekweld door het kwaad, maar ze zijn volgens mama veilig buiten hun huis zolang ze met een touw verbonden zijn aan hun schuilplaats en "nooit loslaten".

Want "een aanraking zonder het touw is het enige wat nodig is." om de hel los te laten breken.

Van kwaad tot erger
En laat nu net één van de jongens zich afvragen of het kwaad wel echt is en besluiten dat hij het touw loslaat, waarna, je raadt het al, de hel losbreekt.


Walgelijke humanoïde wezens beginnen tevoorschijn te komen en de familie kan geen kant meer op. De intense momenten die volgen benadrukken waarom het gezin hun 'schuilplaats voor het goede en pure' nodig heeft.

Wat is het addertje onder het gras?
Tegelijkertijd begin je ook te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Berry's personage. Heeft ze eerder al 'losgelaten,' is ze bezeten, doen de wezens haar na, of heeft ze een psychisch probleem?

Kom vanaf 24 oktober achter de waarheid in de bioscoop.

NieuwsFilm