Volgende 'Star Wars'-film heeft een van de hoofdrolspelers binnen

Volgende 'Star Wars'-film heeft een van de hoofdrolspelers binnen

Een geliefde actrice die al behoorlijk wat ervaring heeft wanneer het aankomt op blockbusters.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over het Star Wars-videospel 'Star Wars Outlaws' en of deze eigenlijk wel de moeite waard is of niet. Nu is er weer ander groot nieuws: de volgende Star Wars-blockbuster heeft een grote actrice weten te strikken.

Disney heeft de laatste jaren meerdere series uitgebracht die zich afspelen in 'a galaxy far, far away', maar de populairste is toch wel The Mandalorian. Na drie seizoenen komt er nu een film aan, genaamd The Mandalorian and Grogu.

Grote namen
Pedro Pascal neemt natuurlijk weer de hoofdrol op zich en zal wederom worden bijgestaan door de schattige Grogu, maar nu heeft Sigourney Weaver ook getekend voor de film. Weaver weet als geen ander hoe het is om in blockbusters van dit kaliber te spelen.

Zo was de geliefde actrice al te zien in diverse Alien-films, Ghostbusters en het Avatar-tweeluik. Tijdens een recent interview laat de actrice zich erover uit: "Ja, ik kan nu bevestigen dat ik een rol heb weten te bemachtigen in 'The Mandalorian & Grogu'".

Spannend
Weaver vervolgt: "Ik heb Grogu nog niet zo heel lang geleden voor de eerste keer ontmoet. Ik ben nu met de opnames bezig". Het is nog niet bekend welke rol de actrice zal spelen en hoe groot haar aandeel in de blockbuster zal zijn.




NieuwsFilm

meest populair