Eerste recensies voor 'Star Wars Outlaws': spelen of skippen?

Eerste recensies voor 'Star Wars Outlaws': spelen of skippen?

Voornamelijk goede recensies en wel iets om van te genieten, maar geen meesterwerk.

Miljoenen filmfanaten vinden het geweldig om naar een 'galaxy far, far away' af te reizen. Niet alleen brengt Disney zowat elk jaar wel een Star Wars-film of serie uit, nu komt er weer een videospel aan in de vorm van Star Wars Outlaws. Is deze de moeite waard?

Outlaws is een openwereldspel van het Star Wars-universum. De speler kan hierin de melkweg, verschillende planeten en zonnestelsels verkennen. De gebeurtenissen spelen zich af tussen The Empire Strikes Back en Return of the Jedi.

Personages
'Het Huis van de Muis' heeft besloten twee nieuwe personages centraal in dit verhaal te zetten. Het spel draait namelijk om de premiejager Kay Vess, een opkomende schurk die op zoek is naar vrijheid en een nieuw leven wil beginnen samen met haar metgezel Nix.

De vraag is nu: is dit spel de moeite waard of moet je hier niet je tijd aan verdoen? Een van de grootste en bekendste gamewebsites, Metacritic, geeft Outlaws een 77/100. Dit is niet verkeerd, maar wel lager dan andere geliefde videospellen als Jedi: Fallen Order, Jedi: Survivor en Squadrons.

Analyse
Uit de voorlopig 61 reviews is er slechts één echt negatief. 12 andere liggen tussen slecht en goed in. De overige 48 zijn wel positief, al moet er wel bij gezegd worden dat de meeste gamers niet dolenthousiast zijn maar wel tevreden.



De meeste critici zeggen dat het een leuk spel is waarin er genoeg te doen valt, maar dat het toch tamelijk snel eentonig wordt vanwege de repetitieve vechtscenes en dat er nog de nodige 'bugs' in het spel zitten.

NieuwsFilm

meest populair