Hoe oud moet je zijn om 'Gladiator II' te kijken in de bioscoop?

Hoe oud moet je zijn om 'Gladiator II' te kijken in de bioscoop?

Gelukkig weer goed nieuws: net zoals het origineel een keiharde R-rating.

Ridley Scott neemt ons met Gladiator 2 terug naar het oude Rome. Het eerste deel, Gladiator, is enorm geliefd. Hoewel niet iedereen zit te wachten op een vervolg, is er nu wel goed nieuws over de sequel.

Het tweede deel zal namelijk, net zoals het origineel, gewoon R-rated zijn. Net zoals de eerste film zal ook het vervolg vol zitten met de nodige bloederige en gewelddadige scènes, waardoor ook deze blockbuster niet zal zijn weggelegd voor de jongste kijkers onder ons.

Verhaal
In Gladiator 2 volgen we Lucas, de zoon van Lucilla. Lucas heeft vele jaren doorgebracht in Numidia, waar zijn moeder hem naartoe stuurde om op te groeien buiten het bereik van het Romeinse rijk.

Lucas heeft echter nooit helemaal begrepen waarom. Naarmate hij ouder en sterker werd, nam zijn wrok jegens haar toe, en besluit hij terug naar Rome te keren in de hoop de waarheid te achterhalen.

Afwachten
Toen de trailer uitkwam was lang niet iedereen overtuigd. Recentelijk zei Scott zelf nog dat het vervolg even goed is als het origineel. Of dat klopt daar komen we in november achter, wanneer Gladiator 2 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair