Eind 2022 liet Alexandra Daddario heel Instagram steil achteroverslaan: "Neem een vakantie"

Eind 2022 liet Alexandra Daddario heel Instagram steil achteroverslaan: "Neem een vakantie"

De actrice uit de serie Mayfair Witches liet zich even gaan in Costa Rica.

Eind 2022 verraste de bekende Amerikaanse actrice Alexandra Daddario flink wat van haar volgers. De actrice, die op dit moment de hoofdrol speelt in de serie Mayfair Witches, trok alle aandacht met een zwembadfoto.

De 38-jarige Alexandra is nu in verwachting van haar eerste kindje. Die krijgt ze samen met haar 55-jarige man Andrew Form, producent van films als Friday the 13th, Teenage Mutant Ninja Turtles en The Purge. Eerder was hij getrouwd met Fast and Furious-actrice Jordana Brewster, met wie hij twee kinderen kreeg.

Vakantie
Op 28 december 2022 plaatste de actrice een opvallende foto op Instagram. Ze was op dat moment op vakantie, volgens de reacties in Costa Rica. Bij twee foto's plaatste ze de grappige tekst "Neem even vakantie van je problemen, Bob."

We zien Alexandra in een zwembad met een uitzicht over flink wat natuur en bergen. De actrice zelf draagt haar Eva-kostuum en degene die de foto maakt duimt haar achterwerk weg. "Wis die duim alsjeblieft," is een van de reacties.

Veel nieuwe projecten
Op IMDb zien we dat er nog wel wat films met Alexandra aankomen. Ze heeft het stevige drama A Tree Fell in the Woods met Ashley Park en Josh Gad al opgenomen en later zal ze de thriller Double Booked en de romkom Happy Life opnemen.


De foto's uit 2022 van Alexandra Daddario vind je gewoon hier op haar Instagram.

Ook interessant
Salma Hayek duikt op bij Ibiza en noemt zichzelf de "perfectie combinatie"
Het is al even stil rond Salma Hayek. Haar laatste wapenfeit in Hollywood is een rol in.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair