Regisseur van 'The Crow' uit 1994 juicht flop van remake toe: "Het is een bloedbad"

Regisseur van 'The Crow' uit 1994 juicht flop van remake toe: "Het is een bloedbad"

De remake van 'The Crow' behaalde slechts 4,6 miljoen dollar aan de bioscoopkassa's, tot blijdschap van de regisseur van het origineel uit 1994.

De remake van de fel bekritiseerde The Crow is behoorlijk geflopt aan de bioscoopkassa's. De film kwam binnen op de achtste plek binnen en haalde slechts 4,6 miljoen dollar op, tot blijdschap van de orignele The Crow-regisseur.

Alex Proyas, regisseur van de cultfilm The Crow uit 1994, liet al eerder weten dat niemand behoefte had aan een nieuwe versie van zijn film. De filmmaker was dan ook verheugd over de teleurstellende prestaties van de film.

Box-office bloedbad
In een reeks Facebook-berichten reageerde hij blij: "Wauw! De box office is een bloedbad." En voegde hij cynisch toe "Ik dacht dat de remake een cynische poging was om geld te verdienen. Niet veel geld om te verdienen, zo lijkt het."

Royas plaatste ook nog enkele screenshots van negatieve recensies, hierop volgde ook nog een meme met de tekst: "Marked Safe From Seeing 'CROW' 2024 Today." ("Veilig verklaard van het zien van 'CROW' 2024 vandaag.").

Teleurstelling
De remake van The Crow werd gemaakt met een budget van 50 miljoen dollar en draait sinds afgelopen week in de bioscopen. De film heeft een teleurstellende 19% score op de Rotten Tomatoes en een 4,8 op IMDb.


Regisseur van de nieuwe film, Rupert Sanders, reageerde eerder aardig geïrriteerd op de kritiek op zijn film.

NieuwsFilm

meest populair