Regisseur 'The Crow' reageert geïrriteerd op de fikse kritiek

Regisseur 'The Crow' reageert geïrriteerd op de fikse kritiek

Mensen die kritiek hebben op de film hebben volgens Rupert Sanders weinig te doen in hun leven.

De recensies voor de nieuwe versie van The Crow met Bill Skarsgard werden tot het laatste moment tegengehouden, en dat was om een overduidelijke reden.

De film staat momenteel op 20% vers (4.3/10) op Rotten Tomatoes, wat al een stukje beter is dan de allereerste recensies die online verschenen.

Een illuster rijtje
Maar toch is de score een van de slechtere onder verfilmingen van comics. De Amerikaanse CinemaScore is een B-, wat even 'goed' is als de scores voor andere afgekraakte comic-films als Dark Phoenix, de Hellboy-reboot en The League of Extraordinary Gentlemen.

De film heeft al te maken met negativiteit sinds deze werd aangekondigd. De film uit 1994 is dusdanig geliefd dat veel fans liever geen Crow-films meer willen zien.

Niet blij
Rupert Sanders was tijdens een interview met Entertainment Weekly niet blij met de negatieve reacties online:



"Ik denk dat heel veel mensen heel erg actief online zijn, maar verder niet veel te doen hebben. Ga eens naar buiten en doe iets in plaats van je gal te spuwen."

Niet zo zeuren...
De regisseur vervolgde met:



"Mensen moeten zich beseffen dat dit een volledig nieuwe interpretatie van de strip is en totaal anders dan het origineel. Ik heb niet over de videoband van iemand anders opgenomen, of zo. Die film kun je nog steeds kijken, en ik hoop dat mensen die die film als tiener goed vonden ook deze film een kans geven. Dit is mijn verfilming van de graphic novel, die ik geweldig vind."

The Crow draait nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair