Kevin Costner laat 'Horizon' niet vallen na de eerste flop: "Ik ga door"

Kevin Costner laat 'Horizon' niet vallen na de eerste flop: "Ik ga door"

De regisseur/acteur heeft zichzelf een belofte gemaakt en gaat zich hieraan houden.

Kevin Costner is al decennialang een bekende regisseur en acteur. Eerder dit jaar bracht hij zijn eerste Horizon-film uit, waarin hij eveneens de hoofdrol speelt. Helaas werd deze minder goed onthaald dan verwacht, maar Costner geeft de hoop niet op.

Costner speelde de hoofdrol in de behoorlijk geliefde Yellowstone-serie, maar verliet deze om zich op zijn droomproject te focussen: Horizon: An American Saga. De acteur had grote ambities, aangezien hij van plan was hier een vierdelige reeks van te maken.

Ontvangst
Helaas werd het eerste deel niet door iedereen even goed onthaald. Op Rotten Tomatoes kreeg de film maar een 49%, al waren de 'gewone bioscoopgangers' enthousiaster. Zij geven Horizon dan ook weer een 70%.

Ook aan de box-office wist het eerste deel niet te overtuigen, waardoor het tweede deel later uitkomt dan oorspronkelijk gepland. Sommige filmfanaten maken zich nu zorgen om de franchise, maar Costner stelt ons nu gerust.

Geen zorgen
Zo begint hij: "Dit is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan, maar ik hou enorm veel van het eerste deel. Ik hou van het tweede deel, maar deel drie gaat nog verder dan de voorgangers. Deel vier sluit het hele verhaal af".



"Ik heb mezelf een belofte gemaakt dit verhaal af te ronden en ik wil die belofte houden. Het komt wel vaker voor, dat iets niet geweldig ontvangen wordt. Pas later begrijpen mensen het en zien ze er de schoonheid van. Hopelijk gaat dat hier ook gebeuren. Ik heb in ieder geval een deel van de derde film opgenomen en wil dit in de lente eigenlijk weer oppakken".

NieuwsFilm

meest populair