Meer slecht nieuws voor Kevin Costner en zijn geflopte 'Horizon'

Meer slecht nieuws voor Kevin Costner en zijn geflopte 'Horizon'

Warner Bros. heeft besloten 'Chapter Two' voorlopig van de kalender te halen.

De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over Kevin Costners Horizon. Zijn western wordt helaas niet zo goed ontvangen als gehoopt. Dit heeft nu gevolgen op het tweede deel.

Wat blijkt, Warner Bros. heeft besloten het vervolg, Horion: An American Story Chapter 2, op dit moment niet in de bioscopen uit te gaan brengen. Chapter 1 kan absoluut geen box-office hit genoemd worden, waardoor de studio nu helaas nog minder vertrouwen heeft in de drie vervolgen die nog komen.

Flop
In het openingsweekend bracht Chapter One maar 11 miljoen dollar op. Wereldwijd staat de totale opbrengst ook pas op 25 miljoen dollar. Allesbehalve overtuigend dus, iets waar acteur Michael Rooker enorm van baalt.

Warner Bros. liet wel weten dat Chapter 2 uiteindelijk in de bioscopen te zien zal zijn, maar dat ze de eerste film meer tijd willen geven. De studio hoopt dat Chapter 1 nog bekeken gaat worden op streamingdiensten, zodat het vervolg meer mensen naar de bioscoop zal trekken.

Reactie
Zo zegt een woordvoerder van New Line Cinema, de distributeur van de eerste film: "Territory Pictures en New Line Cinema hebben besloten om 'Horizon: Chapter 2' niet op 16 augustus uit te brengen".


"Op deze manier geven we filmfanaten meer kans om de eerste 'Horizon'-film de komende weken te zien, op bijvoorbeeld PVOD en Max. We willen alle bioscoopgangers bedanken voor het zien van de eerste film". Het is nog maar de vraag wanneer het tweede deel nu dan uitkomt.

Ook interessant
Disney boekt bijzonder record en 'A Quiet Place' laat opnieuw de bioscoop volstromen
Het werd al vrij snel duidelijk dat Inside Out 2 zich bij de miljardenclub zou gaan voegen, Nu is dat ook een feit. De vervolgfilm van Pixar staat na drie weekenden op ruim... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair