Geen doorslaand succes voor Katja Schuurman en haar opvallende lingerie?

Geen doorslaand succes voor Katja Schuurman en haar opvallende lingerie?

Even geleden lanceerde Katja de lancering van haar lingerielijn groots.

Je zou denken dat de onlangs onthulde lingerielijn van Katja Schuurman (De Mannenmaker) direct uitverkocht zou zijn. Toch lijkt deze niet als warme broodjes over de toonbank te zijn gegaan. De lijn wordt nu al met korting aangeboden.

In juni verschenen de eerste items online en waren bepaalde stukken al uitverkocht. Als we nu op het Instagram-account van Katja kijken, dan zien we dat de collectie al met twintig procent korting wordt verkocht en dat van heel wat items nog flink wat maten beschikbaar zijn.

Katja in store
Als je een eerdere post van Katja had gezien, dan had je de BNer afgelopen weekend kunnen ontmoeten in een pop-up store op de Haarlemerdijk in Amsterdam. "Dit weekend staan we met Pavo Couture by Katja op de Haarlemerdijk 144 (Amsterdam) met onze pop-up store. Kom je ook shoppen? Ik ben er zaterdag vanaf 13:00," schreef ze op Insta.

Op zondag verscheen een post met daarop de kortingsactie: "Vandaag kan je nog tot 17.00 uur onze lingerie passen en met 20% korting shoppen in onze pop-up store op de Haarlemmerdijk 144. Maar ook online vandaag nog 20% korting."

Geen succes?
Het lijkt erop dat de lingerielijn geen doorslaand succes is. Maar wie weet verschijnt er volgend jaar een nieuwe collectie. Met 20 procent korting zal er uiteraard nog wel verdiend worden op de witte en zwarte ondergoedsetjes.


Wil je Katja in haar lingerie zien? Check meerdere foto's nu hier op haar Instagram.

Yolanthe Cabau pronkt met twee van haar acht zussen op zomerse foto
Op 19 maart 1985 werd Yolanthe Cabau geboren op Ibiza. Ze was "kind nummer 6" van in totaal dertien kinderen, met acht zussen en.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair