Wanneer verschijnt de veelbelovende 'Toxic Avenger'-remake nu eindelijk?

Wanneer verschijnt de veelbelovende 'Toxic Avenger'-remake nu eindelijk?

Peter Dinklage speelt de hoofdrol in de film die al een tijdje op de plank ligt.

Bijna een jaar geleden werd de reboot van cultfranchise The Toxic Avenger voor het eerst vertoond tijdens Fantastic Fest. De film was goed voor mooie recensies en heeft momenteel een score van 92% op Rotten Tomatoes met meer dan 20 recensies.

Sinds die screening hebben we nauwelijks nog iets gehoord over de film. Wel zou het volgens geruchten zo zijn dat het een ontzettend lastige film is om te marketen voor Legendary Pictures.

Waar blijft de film?
Hoofdrolspeler Peter Dinklage werd door ComicBook.com gevraagd naar de status van de film. Hierop reageerde hij als volgt:

"Ik ben geen producent van de film, dus heb geen idee. Ik wil wel dat de film de wereld in wordt gebracht, want de film was een grote hit tijdens Fantastic Fest in Austin. En Macon Blair, de scenarist/regisseur is fantastisch. Hij is een van mijn favoriete mensen en kunstenaars. Hopelijk gaan we de film snel zien."

Aan de cast ligt het niet
Naast Dinklage zien we in de film ook acteurs als Jacob Tremblay, Taylour Paige, Julia Davis, Jonny Coyne, Elijah Wood en Kevin Bacon.



De film gaat over een terminaal zieke conciërge die in een vat met chemisch afval valt en verandert in een gemuteerd monster dat uit is op wraak.

Teaser als warmhoudertje
De opnames van de film vonden drie jaar geleden plaats.



In september 2023 werd er overigens wel een teaser vrijgegeven. Deze kun je hierboven bekijken.

NieuwsFilm

meest populair