3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Titanic (1997)
Regie: James Cameron | Cast: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, e.a. | Kijk direct
De arme schilder Jack wint met een potje poker een ticket voor de eerste reis van het majestueuze schip Titanic. Aan boord ontmoet hij de beeldschone Rose, een rijke jongedame. Tijdens de vaart bloeit er, ondanks hun klassenverschil, razendsnel een romance tussen de twee op. Maar wanneer de Titanic op de Atlantische Oceaan in botsing komt met een ijsberg en begint te zinken, slaat het noodlot toe.



Whiplash (2014)
Regie: Damien Chazelle | Cast: Miles Teller, J.K. Simmons, Jayson Blair, e.a. | Kijk direct
De talentvolle jazzdrummer Andrew Neyman studeert aan het conservatorium in Manhattan. Hij is gepassioneerd en van plan om de top te bereiken. Zijn veeleisende docent Terence Fletcher, die berucht is om zijn tirannieke lesmethodes, drijft hem tot het uiterste van zijn kunnen, maar ook bijna tot waanzin.



Pieces of a Woman (2021)
Regie: Kornél Mundruczó | Cast: Vanessa Kirby, Shia LeBeouf, Molly Parker, e.a. | Kijk direct
Sean en Martha verliezen hun baby bij een dramatische thuisbevalling. Na deze verdrietige gebeurtenis ontspoort Martha in diepe rouw, waardoor ze steeds verder verwijderd raakt van haar partner en familie. Het ooit perfect lijkende leven van Sean en Martha spat daardoor volledig uiteen.



NieuwsFilm

meest populair