3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie films kun je nu gratis via SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Get Out (2017)
Regie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Kijk direct
Chris, een zwarte fotograaf, reist met zijn witte vriendin Rose af naar het afgelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij is hier behoorlijk gespannen voor en al snel na aankomst blijken zijn zenuwen terecht, want het bezoek begint steeds vreemdere vormen aan te nemen. Uiteindelijk leert hij de ware reden van de uitnodiging.



Tár (2022)
Regie: Todd Field | Cast: Cate Blanchett, Noémie Merlant, Nina Hoss, e.a. | Kijk direct
Lydia Tár dirigeert als eerste vrouw ooit het Berlijns filharmonisch orkest. Ze is succesvol en wordt gevierd. Op het hoogtepunt van haar carrière komt ze echter in een wervelstorm terecht. Tár wordt ervan beschuldigd haar macht te misbruiken: ze walst over jonge mensen heen en ruïneert hun carrières. Een onderzoek volgt.



Asteroid City (2023)
Regie: Wes Anderson | Cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, e.a. | Kijk direct
1955. In een Amerikaans woestijnstadje vindt een conventie plaats voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders bij elkaar komen voor kameraadschap en een wetenschappelijke competitie. Het programma wordt echter even gruwelijk als spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.



NieuwsFilm

meest populair