Meer topacteurs naast Tom Cruise in nieuwe film van Alejandro G. Iñárritu (The Revenant)

Meer topacteurs naast Tom Cruise in nieuwe film van Alejandro G. Iñárritu (The Revenant)

O.a. John Goodman en Jesse Plemons maken onderdeel uit van een fenomenale cast.

Tom Cruise en viervoudig Oscarwinnaar Alejandro G. Iñàrritu staan op het punt om te beginnen aan hun ambitieuze nieuwe film voor Warner Bros. Pictures en Legendary Entertainment.

Nu is aangekondigd dat er een hoop geweldige acteurs aan de cast zijn toegevoegd. Het gaat om de Oscar-genomineerde Sandra Hüller (Anatomy of a Fall), Emmy-winnaar John Goodman, de Oscar-genomineerde Jesse Plemons, Michael Stuhlbarg en Sophie Wilde (Talk to Me).

Een cast om van te dromen
Daarnaast zou ook Oscarwinnaar Riz Ahmed in onderhandelingen zijn om mee te spelen in de nieuwe film van de regisseur van o.a. The Revenant en Birdman.

Iñàrritu schreef het script van de film samen met Sabina Berman, Alexander Dinelaris en Nicolas Giacobone.

Cruise is de machtigste man
Het verhaal gaat over de machtigste man ter wereld die op een ongeplande missie gaat om de mensheid te redden van een ramp die hij heeft veroorzaakt.



Cruise produceert het project. Volgens geruchten zal Cruise na de opnames van deze vooralsnog titelloze film opnieuw samenwerken met regisseur Doug Liman aan de scifi-thriller Deeper.

Originele projecten
Deze bovennatuurlijke thriller gaat over een aan lager wal geraakte duiker die een nieuwe diepzeegeul ontdekt waarin een sinistere macht schuilgaat. De film wordt omschreven als een combinatie van Gravity en The Martian.



Het is nog onduidelijk wanneer de film van Cruise en Iñàrritu moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair