De keiharde Marvel-film 'Kraven the Hunter' zie je vanaf deze dag in de bioscoop

De keiharde Marvel-film 'Kraven the Hunter' zie je vanaf deze dag in de bioscoop

Twee R-rated films van Marvel dit jaar: Deadpool & Wolverine en Kraven the Hunter.

Het MCU staat dit jaar op een laag pitje, met Deadpool & Wolverine als enige release. Tóch is het niet de enigste film gebaseerd op de stripboeken van Marvel die dit jaar verschijnt. Het publiek wordt namelijk nog getrakteerd op Kraven the Hunter.

Het lijkt haast ondenkbaar dat maar liefst 2 R-rated Marvel films in één jaar een release krijgen. Toch lijkt het publiek ervan te genieten, gezien de gigantische Box Office resultaten van Deadpool & Wolverine.

Kraven the Hunter
Dit najaar verschijnt Kraven the Hunter in de bioscoop. De film vertelt het oorsprongsverhaal van één van de grootste Spider-Man schurken. De hoofdrol wordt vertolkt door publieksfavoriet (en toekomstige James Bond?) Aaron Taylor-Johnson.

Distributeur Sony Pictures lijkt groots in te zetten met een releasedatum rond de feestdagen, namelijk 12 december. Hoewel de eerste beelden veelbelovend waren, lijkt de filmdistributeur ook een succes aan de bioscoopkassa's nodig te hebben gezien de vorige releases.

Sony
De laatste Marvel-films van Sony Pictures vielen op zijn zachtst gezegd tegen. Films als Morbius en Madame Web werden met de grond gelijk gemaakt.



Aanvankelijk moest Kraven the Hunter een release krijgen in Oktober, maar Sony Pictures heeft zoveel vertrouwen dat de film in een van de meest concurrerende tijden van het jaar een release krijgt. Doorgaans wordt het najaar qua releases gedomineerd door Oscar-kanshebbers.

R-Rated
Net zoals Deadpool & Wolverine heeft Kraven the Hunter een zogeheten R-rating gekregen. Dit betekent dat bezoekers onder de 17 niet zonder ouder naar de film mogen. Hoewel dit niet gebruikelijk is voor superhelden-films, zou dit ook in het voordeel kunnen werken.



Gezien het grote succes van Deadpool & Wolverine, zouden superhelden-films voor een iets volwassenere doelgroep zomaar eens een nieuwe trend kunnen worden. Of Kraven the Hunter dit allemaal ook waar gaat maken, zullen we vanaf 12 december weten.

NieuwsFilm

meest populair