Dit is de nieuwe 'The Crow' in ieder geval niet volgens Bill Skarsgård

Dit is de nieuwe 'The Crow' in ieder geval niet volgens Bill Skarsgård

Ondanks dat velen het een remake noemen, houdt Bill Skarsgård vol dat dit niet is wat deze nieuwe versie is.

In een recent interview met People benadrukt hoofdrolspeler Bill Skarsgård dat The Crow geen remake is van Brandon Lee's klassieker uit 1994.

"We waren niet van plan om die film opnieuw te maken, en dat was ook nooit de bedoeling. Ik ben blij dat we hebben geprobeerd om er iets heel anders mee te doen," aldus de acteur.

Niet mee knoeien
Skarsgård vertelde dat hij de gelijknamige nieuwe film niet als een remake beschouwt, maar eerder als een nieuwe kijk op de originele stripboekenserie van James O'Barr.

De acteur zegt dat hij van mening is dat de film uit 1994 en Lee's rol "iconisch zijn en dat er helemaal niet mee geknoeid mag worden."

Zijn eigen interpretatie
Skarsgård zei dat hij het daarom ook belangrijk vond om zijn eigen interpretatie aan het personage te geven en dat zijn vertolking van Draven "anders" is dan die van Lee.



"Zijn personage was iconisch. Het is tragisch wat Brandon overkwam. Ik benaderde deze rol zoals ik elke andere rol aanpak, zoals: 'Wat is dit verhaal? Hoe kan ik dit verhaal tot recht laten komen?'"

Een tortelkraai
The Crow volgt het verhaal van tortelduifjes Eric Draven (Skarsgård) en Shelly (FKA Twigs), die aan het begin van het verhaal bruut vermoord worden.

Wanneer Draven de kans krijgt om de liefde van zijn leven te redden, moet hij zichzelf opofferen en de werelden van de levenden en de doden doorkruisen, op zoek naar wraak.

Nu in de bioscoop
The Crow is afgelopen woensdag de Nederlandse bioscopen binnengevlogen.

NieuwsFilm

meest populair