Pixar onthult eerste details over 'Incredibles 3': "had wat meer tijd nodig"

Pixar onthult eerste details over 'Incredibles 3': "had wat meer tijd nodig"

Chief Creative Officer Pete Docter laat zich uit over de samenwerking met regisseur Brad Bird.

Eerder deze maand stond het internet versteld toen Disney en Pixar The Incredibles 3 aankondigden. Regisseur Brad Bird keert ook terug voor dit derde deel in de reeks.

Pete Docter, de Chief Creative Officer bij Pixar (en regisseur van Inside Out) vertelt nu iets meer over het project. In een interview met Fandango gaat hij dieper in op de samenwerking met Bird.

Brad Bird
"Brad is een geweldige partner om mee te werken," aldus Docter. "Hij is zo vurig en gepassioneerd. (...) Hij is iemand die wat meer tijd nodig heeft om zijn passie en kracht op te bouwen. Ik denk dat we nu op dat punt zijn."

Over het verhaal wil Docter nog weinig kwijt. "Het is nog behoorlijk kneedbaar," zo zegt hij. "[Maar Brad] heeft altijd van die diepere sociologische ideeën en ik denk dat we daar ook vanuit zullen vertrekken."

Succes
The Incredibles-reeks is een van de succesvolste franchises die Pixar heeft. De eerste film haalde in 2004 wereldwijd meer dan 632 miljoen dollar op. Het tweede deel volgde in 2018 met maar liefst 1,2 miljard dollar.



NieuwsFilm

meest populair