Eerste verwijderde scène uit 'Deadpool & Wolverine' onthuld

Eerste verwijderde scène uit 'Deadpool & Wolverine' onthuld

De scène toont ons meer van het geliefde personage Peter, gespeeld door Rob Delaney.

Deadpool & Wolverine is nog lang niet uit op streaming of home video, dus het zal nog even duren voordat we van alle verwijderde scènes en bloopers kunnen genieten.

Gelukkig heeft de studio besloten om alvast één verwijderde scène online te plaatsen. De video komt van het social mediakanaal van Rob Delaney, die het geliefde personage Peter speelt in de film.

LET OP: dit artikel bevat spoilers voor Deadpool & Wolverine!

Verwijderde scène
De scène is een extensie van het moment waarop Deadpool (Ryan Reynolds) en Wolverine (Hugh Jackman) terugkeren naar Earth-100005. Daarbij lopen ze Peter tegen het lijf.

Peter is op dat moment een auto aan het verkopen. Op Deadpools teken laat hij de piercings zien die hij eerder in de film al onthuld had. Zowel Wolverine als de familie die de auto wil kopen, uiten hun ongemak.

Grapje
Delaney zelf grapt bij de video: "Er is mij verteld dat deze scène uit [de film] werd geknipt omdat de pakken van Ryan & Hugh niet voldoende vochtbestendig waren. Oordeel zelf!"


Het is nog niet bekend wanneer Deadpool & Wolverine op streaming verschijnt. Uiteraard is de Marvel-film nog steeds te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair