3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Girl on the Train (2016)
Regie: Tate Taylor | Cast: Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, e.a. | Te zien op: o.a. Pathé Thuis en Google Play
Rachel Watson, een door haar man verlaten alcoholiste, tuurt elke dag vanuit de trein naar een huis waar een jong, verliefd stelletje woont. Maar wanneer de vrouw van dat stel op een dag verdwijnt en Rachel diezelfde ochtend wakker wordt met schrammen en geheugenverlies, wordt ze al snel gezien als mogelijke dader.



The Departed (2006)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Billy Costigan gaat undercover bij de beruchte maffiabaas Costello. Ondertussen werkt crimineel Colin Sullivan zich als rat binnen bij de politie. Beiden raken steeds verder verstikt in hun dubbelleven en moeten elkaars identiteit zo snel mogelijk zien te achterhalen.



Beast (2022)
Regie: Baltasar Kormákur | Cast: Idris Elba, Iyana Halley, Leah Jeffries, e.a. | Te zien op: Prime Video
Weduwnaar Nate Samuels reist samen met zijn tienerdochters af naar Zuid-Afrika voor een lang gepland bezoek aan een wildreservaat. Wat begint als een mooie reis van genezing verandert al gauw in een angstaanjagende strijd om te overleven wanneer ze worden geconfronteerd met een enorme, losgeslagen leeuw. Deze maakt duidelijk dat er maar één koning van de savanne is.



NieuwsFilm

meest populair