Eindelijk goed nieuws voor 'Blade': zoektocht naar regisseur kan gestaakt worden

Eindelijk goed nieuws voor 'Blade': zoektocht naar regisseur kan gestaakt worden

Yann Demange leek te vertrekken, maar dit blijkt toch niet te kloppen.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Ryan Reynolds, die wil dat Wesley Snipes terugkeert voor Blade 4. De vraag is of dat er van gaat komen, want Marvel heeft normaal gesproken al een vervanger gevonden in Mahershala Ali. Nu is er eindelijk weer eens een positieve update.

Er deed namelijk een gerucht de ronde dat de regisseur van de Blade-reboot, Yann Demange, het project zou willen verlaten. Niks is minder waar, want de filmmaker is nog steeds verbonden aan de blockbuster.

Langzaam maar zeker
De grote Marvel-baas, Kevin Feige, liet nog niet zo heel lang geleden weten dat zij een nieuw script hebben klaarliggen. Dit zijn zij op dit moment aan het doorlezen. Hoewel fans lang moeten wachten, zit Feige hier niet zo mee.

Hij liet namelijk al eerder weten dat het voor ze veel belangrijker is om een waardige Blade-reboot te maken dan snel iets te produceren dat filmfanaten zou kunnen teleurstellen. Het lijkt er dus wel nog steeds van te komen.

Twee Blades?
Veel fans willen Snipes zien terugkeren als Blade, maar ondanks het feit dat hij heeft genoten van zijn terugkeer in Deadpool & Wolverine, steunt hij volledig Ali: "Ik heb contact met hem opgenomen en sta 100% achter hem".



"Het verloopt misschien niet allemaal vlekkeloos, maar dat is niet zijn fout. 'Blade' is een immens project, waar heel veel bij komt kijken. Dat vergt tijd en energie. Ik wens hem dan ook veel succes. Hij is dé man om het stokje over te nemen".

NieuwsFilm

meest populair