Stevige trailer voor boksfilm 'Day of the Fight' met bekende namen

Stevige trailer voor boksfilm 'Day of the Fight' met bekende namen

Eindelijk een mooie hoofdrol voor Michael Pitt, maar ook de rest van de cast mag er zijn.

Een goede boksfilm is natuurlijk altijd de moeite waard. Denk bijvoorbeeld maar aan Warrior, The Fighter en natuurlijk de gehele Rocky-franchise. Fans van dit specifieke genre hebben nu weer iets om naar uit te kijken, namelijk Day of the Fight.

Het gaat hier om het regiedebuut van Jack Huston, die het voornamelijk moest doen met kleine rollen in sterk onthaalde films als Kill Your Darlings en American Bluff. Ondanks het feit dat het dus zijn eerste film is, wist hij een hele mooie cast te strikken.

Grote namen
Zo zijn belangrijke rollen weggelegd voor grote Hollywood acteurs als Ron Perlman, Steve Buscemi en zelfs Joe Pesci. De hoofdrol wordt weer ingevuld door Michael Pitt, voornamelijk bekend van de geliefde serie Boardwalk Empire.

Hij kruipt in de huid van Mike Flannigan. Hij was eerst een veelbelovende bokser, maar zijn leven is drastisch veranderd nadat hij in de gevangenis kwam te zitten. Niet alleen probeert hij een comeback te maken, hij wil ook de draad van zijn oude leven oppakken, maar misschien is dat al te laat...

Trailer
De eerste zwart-wit beelden hieronder zien er fantastisch uit. Tot nu toe scoort de stevige boksfilm ook sterke cijfers, zoals een 7,4 op IMDb en weer een 83% op Rotten Tomatoes. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer Day of the Fight in Nederland te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair